ПРИЗНАЧЕННЯ: Для щоденного вживання як раціональне та функціональне харчування дітям з 3-х років, вагітним жінкам і годувальницям, людям похилого віку, спортсменам і тим, хто проживає в регіонах із поганою екологією. Для відновлення енергії. Джерело вітамінів, макро- та мікроелементів, амінокислот, ферментів, фітогормонів, клітковини та інших біологічно активних речовин. Подолання ферментативної недостатності. Покращення роботи ШКТ та відновлення корисної мікрофлори. Використовується в програмах терапії аnti-аgе, детоксу, корекції та зниження ваги, реабілітації та відновлення після курсів хіміо- й радіотерапії та хірургічних втручань.
ДІЯ:
Пророщені зерна злаків — чудове джерело вітамінів і корисних речовин, сприяє поліпшенню обмінних процесів та нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту.
Це 100 % рослинний суперфуд для відмінного здоров’я з надвисокою концентрацією амінокислот, вітамінів, ферментів, антиоксидантів, фітогормонів, мінералів, незамінних кислот і незначною калорійністю. Він має унікальний склад завдяки поєднанню пророщених ферментованих цільнозернових злакових культур: вівса, ячменю, пшениці й кукурудзи.
Спеціальна запатентована технологія пророщування зерна з використанням процесу гідролізної ферментації та ферментативної паузи у 5-10 разів збільшує вміст вітамінів, рослинних амінокислот, антиоксидантів, активних ферментів і фітогормонів у кінцевому продукті. Ферментативний гідроліз перетворює складні речовини на прості, легкі до засвоювання: білки — на амінокислоти, жири — на поліненасичені жирні кислоти, вуглеводи — на прості цукри.
Вдале поєднання 4 пророщених злаків забезпечує повноцінний набір цінних поживних речовин і клітковини для раціонального харчування та легкого засвоєння.
Взаємодія нутрієнтів пророщених зерен та їхній позитивний комплексний вплив на організм людини діє за принципом детоксу й живлення клітин.
Пророщені зернах злаків є джерелом енергії, зміцнюють кісткову і м’язову тканини, підвищують стресостійкість нервової та серцево-судинної систем, збільшують детоксикаційну функцію печінки, регулюють моторику кишечника, запобігають розвитку гіпоксії плода у вагітних. Як природний сорбент Пророщені зерна злаків виводять з організму токсичні речовини, радіонукліди, важкі метали, пестициди, надлишковий холестерин.
- Унікальна технологія.
- Користь 4-х злаків.
- Абсолютна біодоступність і засвоюваність продукту.
- Джерело амінокислот, вітамінів, антиоксидантів і мінералів.
- Система рослинних ферментів, фітогормонів та біологічно активних речовин.
- Низький глікемічний індекс.
Рекомендовано вживати як джерело бiологiчно активних речовин, амiнокислот, вiтамiнiв, мiкроелементiв i полісахаридiв. Сприяє поліпшенню обмiнних процесiв i нормалiзацiї функцій шлунково-кишкового тракту.
Вживати дорослим— по 1 столовiй ложцi;
дітям старше 3-х рокiв— по однiй чайнiй ложцi, додаючи до соку, кефiру, йогурту, кашi тощо.
Курс вживання- 2 мiсяцi, за потребою курс можна повторити або вживати на постійній основі.
Протипоказання:
Вік до 3-х років, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.
Подрібнені пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи.
Вітамінний склад:А, Е, В1, В2, В5, В6, В9, Н, холін, ніацин, РР, С.
Мінеральний склад:Бор, селен, хром, залізо, ванадій, марганець, цинк, йод, мідь, фтор, калій, кальцій, кремній, магній, фосфор.
Амінокислоти:Валін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, треонін, триптофан, фенілаланін, аланін, аргінін, аспарагінова кислота, гістидин, гліцин, глутамінова кислота, пролін, серин, тирозин, цистин.
Ферменти:Амілаза, протеаза, ліпаза.
Харчова (поживна) цінність / 100 г: білки – 11.1, жири – 1.9, вуглеводи – 62.5.
Енергетична цінність (калорійність) / 100 г: 312 Ккал / 1307 кДж.
Пророщені зерна вівса, кукурудзи, пшениці та ячменю – джерело цінних корисних речовин, а саме амінокислот, вітамінів, ферментів, антиоксидантів, фітогормонів, мінералів, незамінних кислот, природних пребіотиків та детоксикантів. Забезпечують комплексне очищення організму на всіх рівнях, зокрема на рівні міжклітинного та внутрішньоклітинного простору. Досить швидко відновлюють весь склад мікробіому кишечника, слизових оболонок та шкіри. Забезпечують повний спектр поліненасичених жирних кислот, які гальмують подальший розвиток запальних процесів і сприяють швидкому відновленню енергії. Відчутно збільшують розумову активність і здатність запам’ятовувати великі об’єми інформації. Синхронізують роботу шлунково-кишкового тракту, повертають імунній системі здатність працювати в системі «свій – чужий», яка дозволяє вчасно виявити «чужинця» і знешкодити його. Відбувається зміцнення кісток, відновлення хрящів та зв’язок, покращується тургор шкіри і стан волосся, нігтьової пластини та зубів. Завдяки великому обсягу макро- та мікроелементів, антиоксидантів, фітоферментів і фітогормонів відбувається стрімке відновлення організму на клітинному рівні, що забезпечує потужний аnti-age ефект і гальмує процес передчасного старіння.
З метою значного підвищення біологічних та харчових якостей суперфуду було створено унікальну комбінацію з 4 злакових культур, яка проходить унікальний та інноваційний біохімічний і біотехнологічний процес оброблення зерен. Цей процес призначений для значного збільшення концентрації амінокислот, жирів, вуглеводів, клітковини, мінеральних речовин, вітамінів, ферментів, фітогормонів та інших біологічно активних компонентів і надання цим речовинам більш простої форми для легкого засвоєння.
Пророщені зерна вівса містять повний спектр незамінних амінокислот, різноманіття вітамінів, особливо вітаміну Е, збільшений вміст таких мікро- та макроелементів, як калій, магній, залізо, кальцій, мідь та цинк, а також достатню кількість антиоксидантів поліфенолів. Покращують обмінні процеси, володіють гіпохолестеринемічним впливом, стимулюють процеси кровотворення, підвищують метаболізм серцевого м’яза, стимулюють лактацію, покращують відтік жовчі. Використовуються у лікувально-профілактичному харчуванні при порушеннях ліпідного обміну, атеросклерозу, захворюваннях печінки та жовчовивідних шляхів. Для профілактики й лікування анемій, зокрема у вагітних жінок і годувальниць.
Пророщені зерна кукурудзи містять велику кількість вітамінів групи В, вітамін Е, фітогормони (рослинні андрогени й естрогени). Біологічна цінність полягає в збільшенні швидкості обмінних процесів і зміцнення імунної системи. Значно підвищує витривалість і стійкість організму до негативного впливу різних захворювань. Використовується в лікувально-профілактичному харчуванні у дорослих і дітей при збільшених розумових та фізичних навантаженнях, заняттях спортом, для покращення метаболізму.
Пророщені зерна пшениці мають у складі весь перелік незамінних амінокислот, вітаміни групи В, вітаміни С і Е, багато рослинних ферментів. Вони здатні за короткий час нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, відновити активність основних ферментних систем, що в рази покращує процес перетравлення і засвоєння їжі. Підвищує стресостійкість організму дітей і дорослих, забезпечує потужний антиоксидантний захист і гальмує передчасне старіння органів і систем. Використовується як лікувально-профілактичне харчування при порушенні діяльності шлунково-кишкового тракту (закрепи, здуття, метеоризм, синдром лінивого кишечника). Як невід’ємний компонент дієтичного харчування рекомендується при всіх захворюваннях печінки, жовчного міхура, нирок. Умовно здоровим людям рекомендується системне споживання при тривалих і надмірних розумових і фізичних навантаженнях, для профілактики й запобігання виникнення хвороб серця і судин та можливого розвитку онкологічної патології.
Пророщені зерна ячменю містять високу концентрацію кальцію, калію, заліза, цинку, фосфору та магнію, а також багаті на вітаміни групи В. Нормалізують процеси обміну речовин, активують систему кровотворення та підвищують продуктивність роботи залоз чоловічої репродуктивної системи. Формують продуктивний імунний захист і підвищують активність всіх ланок імунітету. Використовується як лікувально-профілактичне харчування з метою покращення метаболічних процесів, підтримки нормальної роботи ендокринної та репродуктивної систем. Збільшують надходження кисню в серцевий м’яз і запобігають виникненню таких ускладнень, як стенокардія, ішемічна хвороба серця та серцева недостатність. У дієтичному харчуванні рекомендується вживання при панкреатиті, холециститі й коліті.
Posted on