Солод житній в стіках,100г

132,00 ₴
"

ПРИЗНАЧЕННЯ: Для боротьби із зайвою вагою у програмах корекції маси тіла, для детоксу, покращення когнітивних функцій та кардіопідтримки, при синдромі подразненого кишечника, цукровому діабеті 1 і 2 типу, при важких фізичних навантаженнях.


ДІЯ:

  • ЗМІЦНЮЄ ІМУНІТЕТ.
  • НАПОВНЮЄ ЕНЕРГІЄЮ.
  • НОРМАЛІЗУЄ КИСЛОТНО-ЛУЖНИЙ БАЛАНС.
  • ПОКРАЩУЄ РОЗУМОВІ ТА ФІЗИЧНІ МОЖЛИВОСТІ.
  • НОРМАЛІЗУЄ РОБОТУ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ.
  • ВІДНОВЛЮЄ ПРОЦЕСИ ТРАВЛЕННЯ.
  • ЗСПРИЯЄ ПРОФІЛАКТИЦІ ДИСБАКТЕРІОЗУ.
  • РЕГУЛЮЄ ВАГУ.
  • СПРИЯЄ НОРМАЛІЗАЦІЇ РІВНЯ ЦУКРУ В КРОВІ.
  • НОРМАЛІЗУЄ ОБМІННІ ПРОЦЕСИ.
  • ПОПОВНЮЄ ЗАПАСИ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН.
  • СПРИЯЄ ОЧИЩЕННЮ ВІД ШЛАКІВ І ТОКСИНІВ.
"
Наявність: В наявності
SKU
solod-zhytnii-v-stikakh

Нормалізує всі обмінні процеси в організмі, є джерелом енергії. Часто рекомендується для поповнення запасів білка, вітамінів групи В, мікро- та макроелементів.


У Солоді житньому ферментованому міститься багато вітамінів-антиоксидантів Е, А, С, які нормалізують рівень артеріального тиску, активно перешкоджають тромбоутворенню, зміцнюють судинну стінку, знижують проникність судин. Є підтримкою організму вагітних жінок протягом усієї вагітності та в післяпологовий період, сприяє посиленню лактації.


Рекомендується вживати для профілактики та комплексного лікування жіночого й чоловічого безпліддя. Калій та магній запобігають передчасному розвитку атеросклерозу, артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, інфаркту й інсульту.


Комплекс таких мікро- та макроелементів, як марганець, магній, цинк, хром, селен посилює вироблення власного інсуліну, що попереджає розвиток інсулінорезистентності та цукрового діабету.

ПРОТИПОКАЗАННЯ :

Індивідуальне несприйняття компонентів, вік до 3 років.

- Зерно жита ферментоване.
- Абсолютна біодоступність.
- Висока біологічна цінність.
- Джерело натуральних вітамінів групи В.
- Низький глікемічний індекс.

Вживати по одній столовій ложці, додаючи до соку, кефіру, йогурту, каші тощо.

Пророщене ферментоване жито

Вітамінний склад:В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, РР, К, Е.

Мінеральний склад:Калій, кальцій, фосфор, магній, марганець, залізо, цинк, фтор, кремній, сірка, ванадій, хром, мідь, селен, молібден.

Амінокислоти:Лізин, гістидин, аргінін, треонін, серин, глютамінова кислота, пролін, гліцин, аланін, валін, метіонін, ізолейцин, лейцин, тирозин, фенілаланін.

Харчова (поживна) цінність / 100 г: білки - 11,3, жири - 1,5, вуглеводи - 83,1.
Енергетична цінність (калорійність) / 100 г: 326 ккал.

Жито – це злакова зернова культура, яка є унікальним продуктом для правильного дієтичного харчування. Вона має низький показник глікемічного індексу, тому вважається низькокалорійним продуктом.

Жито багате на поживні речовини, є джерелом вітамінів і мінералів, необхідних людині. Для отримання солоду жито проходить всі етапи ферментативного гідролізу, без ферментативної паузи. У результаті складні молекули білків, жирів і вуглеводів розпадаються на простіші сполуки, які не вимагають додаткових енергетичних витрат від організму на перероблення. Регулярне вживання в їжу житнього солоду попереджає розвиток хронічного енергодефіциту, зміцнює імунітет (особливо корисний для хворих, які перенесли тяжкі захворювання, складні операції, а також для людей, які страждають від виснаження (анорексії) або в астенічному стані).

У cолоді житньому ферментованому міститься багато вітамінів-антиоксидантів Е, А, С, які нормалізують рівень артеріального тиску, активно перешкоджають тромбоутворенню, зміцнюють судинну стінку, знижують проникність судин. Позитивно впливають на організм жінок (особливо вітамін Е) протягом усієї вагітності та в післяпологовий період, активно сприяють посиленню лактації.

Солод житній ферментований рекомендується вживати для профілактики та комплексного лікування жіночого й чоловічого безпліддя.

Калій та магній – відмінна профілактика атеросклерозу, артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, інфаркту та інсульту.

Комплекс таких мікро- та макроелементів, як марганець, магній, цинк, хром, селен регулює вироблення власного інсуліну, що попереджає розвиток інсулінорезистентності та цукрового діабету.

Солод житній ферментований вважається найкращим джерелом креатину та вітамінів групи В.

Відгуки

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Солод житній в стіках,100г